Metode
Sunt excluse urmatoarele alimente: castraveţi, roşii, dovlecei, ardei dulce.
Se pot folosi florile, inclusiv trandafiri, ardei iute, ciuperci mici, usturoi pătate, fasole, morcovi mici imatur, mere, portocale, lămâi, ridichi, boabe cafea, boabe naut,etc
Nu ar trebui să se folosească oţet. Se schimba culoarea materiei prime. Incercaţi să obţineţi formol medical. Legumele şi fructele vor rămâne luminoase. În loc de formol, destul de bun este si etanol de 70 la sută, dar în timp bunurile dumneavoastră pot dispărea.O altă opţiune - o soluţie puternică de gelatina cu zahar, aproximativ 1 / 1, dar se poate folosi numai pentru fructe şi flori. Legumele într-o astfel de soluţie arata rau.
Nu folosiţi borcane de sticlă obişnuită. Scoateţi ambalajul original! Fiecare lucru mic, cum ar fi usturoiul sau ciupercile pot fi uşor introduse prin gâtul unei sticle frumoase. Găsiţi retorte bizare - mari! Si sticle neobisnuite.
Aveti nevoie de ceară sau de parafină pentru a umple dopul de plută sau capacul. Aceasta va ascunde orice imperfectiune şi va da un aspect vintage.
Strat cu strat
Puneti alimentele intr-un container dupa ce le-ati spalat si uscat.
Pot fi aranjate uniform sau pe straturi, dar nu amestecate. Arata frumos în cazul în care straturile alterneaza intre ele. Felii de lamaie alternativ cu un strat de petale de trandafir, sau usturoi,etc.
După turnare închideţi capacul şi încălziti uşor ceara intr-o lingura. Ar trebui să stea cel puţin o săptămână într-un loc răcoros si întunecos.
Dacă aţi făcut totul corect, conservele alimentare vă vor servi pe termen nedefinit. Chiar şi o iarnă crudă vă va aminti de vară şi ele vor face casa ta caldă şi confortabilă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu